Make your own free website on Tripod.com

 

ÅRETS NORSKE OPPDRETTER -  1999, 2000 og 2001

 

Mitt navn er Eigil Karlsen, er født i jomfruens tegn i 66.
Jeg er utdannet Teknisk Tegner og arbeider i et firma som utvikler Hånteringsverktøy i offshorebransjen. Jeg er født og oppvokst i Stavanger og har nylig, sammen med Mira og ungene flyttet til Sandnes, en by 2 mil ifra Stavanger.

Mira Karoliina Virtanen er min makes navn. Hun vil ikke si noe om alderen, men legger vekt på at hun er yngre enn meg. Hun er født i Finland, nærmere bestemt Pori (Bjørneborg er det svenske navnet) har bodd noen år i Sverige, men er Norsk. Vanskelig? Nei, bare litt  forvirrende. Mira`s far var proffesionell ishockeyspiller, det forklarer denne flyttingen. 

Sammen har vi ungene Anne-Beth , Stig-Eigil, Jannicke og minstemann Jone.

Cairn Terrier historien for Kennel Kramer startet i 1995. Vi hadde på det tidspunktet 2 Rottweilere hjemme. Nuch Rottriver`s Soffipropp var får første Cairn. Vi har vært aktive i Hundeverden i mange år da hovedsakelig med Rottweiler. Det er blitt mindre rottweiler og mer Cairn Terriers de siste årene, noe som har skjedd naturlig.
Det har etter hvert blitt noen Cairn Terrierkull i Kennel Kramer og for oss kommer temperament i første rekke i en kombinasjon. Det er utrolig viktig at en oppdretter bruker Avlsdyr med det riktige Cairn temperament skjønt forenet med den riktige "Type" hva anatomi angår. 

Kikk inn på vår fotopresentasjon og se hva vi har fått til.